De Viktigste Tingene Du Bør Vurdere Når Du Ser På Gjeldskonsolidering

Å løse problemet med overveldende utestående gjeld kan noen ganger virke som en umulighet. Men så lenge du tar deg tid til å lære deg selv om gjeldskonsolidering og konsepter, er det virkelig håp. Fortsett å lese for å finne ut hva du skal se etter og hva du kan gjøre for å sikre en lovende økonomi i morgen.

Hvis du prøver å betale ned gjelden din, kan du prøve å låne litt fra 401 (k) eller en annen arbeidsgiver-sponset pensjonskonto. Vær imidlertid forsiktig med dette. Mens du er i stand til å låne fra pensjonsplanen din til lav rente, ikke betaler den tilbake som du avtalt, mister jobben eller ikke klarer å betale alt tilbake, vil lånet bli betraktet som oppdeling. Dine skatter og straffer vil da bli vurdert for hvorfor midler ble trukket ut tidlig.

Unngå butikkfrontgjeldskonsolidering og store banker. Å finne riktig utlåner er like enkelt som å søke på nettet. Långivere som finnes på Internett, kan tilby deg en mer strømlinjeformet prosess og ikke lure deg ned i papirarbeid og byråkrati. Disse långiverne trenger ikke å vente på en papirprosess for å få disse lånene gjort raskt.

Vurder en regningskonsolideringstjeneste for å hjelpe deg med din månedlige gjeld. Når du søker å konsolidere gjeld, kan det å betale månedlige regninger til individuelle selskaper skape forvirring og ubesvarte betalinger. Bruk en konsolideringstjeneste som betaler disse leverandørene for deg. Du forsyner dem med ett engangsbeløp hver måned, og de vil raskt utlevere det automatisk for deg.

Et tegn på at et gjeldskonsolideringsselskap er anerkjent, er om de er medlem av en organisasjon, som National Foundation for Credit Counselling. Selv om selskapet muntlig bekrefter for deg at de er medlem, må du sørge for at du fremdeles undersøker det for å sikre at det de sier er sant. Et medlem av en organisasjon som NFCC må følge visse regler, som å bare ansette sertifiserte kredittrådgivere.

Unngå voldgiftsdommere. Disse selskapene elsker å hevde at gjelden din kan elimineres, selv om de i virkeligheten vet at bare konkurs kan resultere i total eliminering. Det beste disse selskapene kan gjøre er å redusere gjelden du skylder. Overraskende nok er dette ikke annerledes enn du kan gjøre ved å ringe og forhandle med kreditorene selv.

Ikke ta noen beslutninger på et innfall. Seriøst, du snakker om din personlige økonomi her, noe som vil påvirke livskvaliteten på mange måter. På grunn av dette er det nødvendig med reell forskning. Forstå hva som fikk deg hit, lær om alternativene dine, og undersøk gjeldskonsolideringsfirmaene du vurderer.

Finn ut om gjeldskonsolidering vil kreve at du tar opp et nytt lån. I så fall må du sørge for at prisene ikke er for høye. Noen selskaper lokker folk inn med løftet om en fast finansverden, men ender med å gi dem et nytt lån som de har problemer med å betale.

Hvis du sliter med tilsynelatende uoverstigelig gjeld, er du ikke alene. Men du bør også innse at det virkelig er muligheter for gjeldskonsolidering som kan hjelpe mye. Med hell, har rådene ovenfor vist deg hva du skal beskytte deg mot og hva du skal se etter når du tar denne typen økonomiske beslutninger.